Fakta

Att välja ett hus från oss innebär att ni överlåter till någon annan att färdigställa ert drömhus. Detta så att både in och utsidan på huset skapar en skön helhet, in i minsta detalj.
För att du inte ska behöva vara utlämnad och välja fritt från marknadens gigantiska utbud av olika artiklar är våra hus sammansatta till en helhet utifrån en tydlig vision.
Alla materialval är gjorda med största omsorg och varje enskild val har ägnats mycket tankemöda.
Alla val är gjorda för att få ut då mycket av alla enskilda delar det går.

23923030-TmShu

Köket är husets hjärta

Därför lägger vi alltid extra mycket energi på kökets utformning och design. Vi kan samarbete med fler olika kökstillverkare och har även möjlighet sätta in specialbeställda kök. Köket går att välja i många olika stilar allt från ultramodernt till riktigt klassiskt.

Vitvaror

Vi har valt att samarbete med Tyska Bosch/Siemens eller Svenska Electrolux/Husqvarna.
En stor anledning till det är givetvis att dom har bra produkter, men även ett väldigt generöst garantiprogram. Garantitiden sträcker sig i fem år från inköpsdatum! 

Badrummet

Badrummet är ett rum där vi spenderar väldigt stor del av vårt vakna liv vare sig vi vill det eller inte.

Därför anser vi att det är av största vikt att utformningen är både designmässigt rätt samtidigt som funktionen är superviktig.
Vi väljer alltid kända varumärken där funktionen ska vara oklanderlig samtidigt som designen är viktig för att helheten ska bli bra.

Ytskickt

För att helheten i ett hus ska kännas rätt, är ytskickten av största vikt. Vi har valt att alltid försöka erbjuda det som gör att helheten blir bra.

Golven ska vara både snygga och praktiska, parkett i ett hållbart material är en bra början. I entré samt våtutrymmen där miljön är en annan, gör sig givetvis bäst i klinker som i stort sett är outslitligt. Helkaklade badrum praktiskt samtidigt som det, enligt oss, är klart snyggast!
Om väggarna ska vara målade eller tapetserade är helt upp till tycke och smak. Lister och foder brukar vi välja så diskreta det går, men det är givetvis helt valbart.
Fönsterbänkarna är i sten.

Speciella egenskaper för husen

Extra isolerat klimatskal för en lägre boendekostnad.

Golvvärme på både nedre och övre plan.

Robust konstruktion

Innerväggarna består av både OSB och gips för en mer robust konstruktion där en hylla, eller fästet till platt-TV:n kan skruvas varsomhelst i väggen.

Yteffektivt med mycket förvaring.

Luftigt

Luftigt med högt i tak, Våningsplanen har minst 2,5 m i takhöjd.

Minimalt underhåll

Fönster och altandörrar är aluminiumbeklädda på utsidan för minimalt underhåll. De har dessutom ett väldigt lågt u-värde (0,8-0,9).

Fuktskyddad väggkonstruktion

Våra ytterväggar har en fuktskyddad konstruktion. Utsidan av regelstommen har en heltäckande isolering vilket bidrar till att virket blir något varmare och därmed sänker den relativa fuktigheten i regelstommen. Den heltäckande isoleringen bidrar även till att köldbryggan bryts. Ytterväggen med sammanlagt 290 mm isolering har ett U-värde på ca 0,11-0,12.

Stäng meny